Sunday, July 26, 2009

Byknye keje...



Hujung minggu ni aku agak kalut ckit pasal aku nk kne anta byk gle report+assignment+prepare tok presentation+exam test 1....byk pening lor...tp dlm pening2 nie aku xsbr nk g travel kt kuching...hehehheehhe....oppss...sblum tlupe, korng dh gnti pose ke???aku dh abis gnti...pd spe2 yg xgnti lg2..ape lg sndri mau igt la...

aku dh jnji nk upload gmbr aku ngn spek aku kn...aku ngah try nk upload..so tggu je la ye...hehehhehe..ape2 pn BERANI BERUBAH kerana itu yg terbaik utk aku skrg ni..

Saturday, July 25, 2009

Buzy sgt2 skrg ni....

Agak lme gk aku xpost comment skrg ni...bkn pe skrg ni jadual aku memng padat gle since start kuliah..kelas yg penuh, buku hijau lg..pastu aktviti kolej lg..memang xsmpt tok dri sendri...

Life kt sni pn xbest sgt..bese-bese je...cti tengah sem ni aku ngn kwn2 aku nk g holiday kt Kuching...travel nek flight seh...3 ari 2mlm gk r travel kt sne...nanti aku upload gmbr aku kt sne ek....

Td aku kuar ngn member aku kt Park city mall sal ada member lelaki kmi blanje pizza hut...pas2 nk djadikan crite aku wt stu benda yg xpenh aku wt seumur hdup aku....nk tau ape?????

Aku tempah spek mate..so skrg aku dh pkai spek sal penglihatan aku dikira kurang baik r...harga???expensive gak r....tp ok r tok kmudahan aku gk kan...nanti aku upload gmbr aku berkaca mata..da r ala-ala bdk pandai ckit..hehehehhe...

assignment aku ngah blambak gle atas meja...bru je siap melukis gmbr pokok koko ngn kopi...memang leh jd pelukis r aku pas ni...skrg memng aku bz smpai aku xleh nk spent time tok life aku...ape2 pn kite kne r BERANI BERUBAH...sebab kalo kite berani je kite mmpu unah diri kte...Lupekan sume kish2 yg byk wt sakit ati pasal "MEREKA" tu xpenting pn dlm idup aku...and xde kene mengena antara idup dan mati...so toksah nk sibuk nk amik tau....

biarkan "MEREKA" dgn hidup mereka....Everything Happens For A Good Reason...

Monday, July 6, 2009

Hari pertama semester 3 UPMKB...

ari ni aku dh start kuliah pas hmpir 3 mggu bz ngn prog PU...mase dpt jadual kelas mcm nk muntah gk tgk..mau x byk kelas mlm...agk mlang gk tok sem ni...mgkin dh tkdir aku tok mlang yg berganda-ganda..bru ari first dh dpt byk benda yg xbest...nk wt cm ne..ikt je la..xpe 2thn je pn g kt cni...

xsbr aku nk abskn stdy...td g amik slip result tok sem lepas...nk kte hepi2 xr tp ok r gk...hehehhehe...ape2 pn yg penting dri aku hepi & xkco idup org len...BERANI BERUBAH kerana itu yg terbaik utk diriku.....

Wednesday, July 1, 2009

Apa Khabar????

Agak lme gak aku xupdate blog ni..bkn pe skrg aku ngah bz ngn minggu perkasa putra....hampir 3minggu gak r aku bz...ni pn dlm keadaan yg kurang shat sebab kaki aku terseliuh time kt BTN...skrg ni msih xok lg...

minggu dpn dh mula kuliah....memang agak penat sgt2...tapi 2yg aku pilih..kne r teruskan...ape2 pn BERANI BERUBAH kerana itu yang terbaik untuk diriku...